cupping massage

wat is cupping massage? cupping is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van silicone cups die ervoor zorgen dat het lichaam ontgift, gecombineerd met bindweefsel- en lymfedrainage technieken. het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. het bloed keert vervolgens via de aderen weer terug om te worden gereinigd en afgevoerd. het kan een lichte tijdelijke roodheid geven.

het voordeel van cupping massage is dat de bloedcirculatie in in de huid en stijgt en hierdoor de temperatuur van de huid. hierdoor wordt de stofwisseling van het huidweefsel versterkt en werken zweet- en andere klieren beter. opname van voedingsstoffen wordt verbeterd, opgeslagen toxines en afvalstoffen worden afgevoerd. daarnaast wordt het vermogen van de huid om te vernieuwen versterkt.

waarbij kan cupping massage helpen:
- anti aiging van binnen uit
- stimuleert fibroblasten voor meer collagene en elastine vezels.
- verbeterd het aanzien en verzacht littekens.
- verbeterd de teint, bloedcirculatie en textuur
- detox (ontgiften)
- ontspanning

biopeeling

Bio Peel kruidenpeeling
Onze Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

fruitzuren

Wat zijn fruitzuren?
Dit zijn zuren die afkomstig zijn van natuurlijke grondstoffen.
Doordat ze de zuurgraad van de huid tijdelijk naar beneden halen wordt de kitsubstantie als het ware opgelost. Het voordeel hier van is dat de huid nu makkelijker en sneller gaat afschilferen waardoor het huidoppervlak gladder wordt en er verfijnder uitziet. Ook wordt het opname vermogen van de huid vele male groter dus voedingstoffen kunnen veel beter hun werk doen. Verder stimuleert het de aanmaak van collageen, dit zorgt voor de stevigheid in de huid.

SPA heeft veel verschillende soorten fruitzuren. Zo kan ik voor iedere huid een passend advies geven.

Een eenmalige behandeling is als een boost voor de huid. Wil je werken aan imperfecties en je huid verbeteren, dan is een kuur verband het best.

Ook goed te combineren met de biopeel
Deel deze pagina