Rosa Graf

Rosa Graf staat voor eerlijke huidverzorgende & huidverbeterende cosmetica op basis van puur plantaardige ingrediënten. werkstoffen waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze het herstellend vermogen van de huid stimuleren en die uiterst vriendelijk zijn voor de huid

SPA Salonne pro

SPA Salonnepro
Het merk SPA (Salonne Pro Amsterdam) is van Nederlandse komaf (2008). SPA is in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samen werken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken in plaats van deze tegen te werken worden betere resultaten verkregen.

Huidverbetering staat erg hoog in het vaandel

Alle producten worden op een zo natuurlijk mogelijke manier gemaakt. De producten uit de pure collectie worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitamine en mineralen. De solutions producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
Al de producten zijn dierproef vrij parabeen vrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics en phthalatenvrij.

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in eigen huis gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Het premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Voor hem & haar
Veilig en gezond alternatief voor een egaal-gebruinde teint
Makkelijk in gebruik
Droogt snel en zonder vlekken
Geen typische self-tan geur en géén worteleffect
Geschikt voor álle huidtypen en huidtinten
Vegan en niet getest op dieren
Op basis van pure en natuurlijke ingrediënten
Vrij van parabenen, siliconen en sulfaten
Dermatologisch getest en hypoallergeen

BeMineral

beMineral is een 100% zuivere mineralen make-up lijn die uniek is. het is zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar een discussie zal ontstaan. De poeders bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere mineralen: Mica, Ijzeroxide en Titaniumdioxide. en bieden daardoor ook een spf 15 bescherming.

Wil je graag meer weten van deze producten, dan zie ik je graag in de salon. Dan kan ik je laten zien hoe de producten ook op jou huid stralen

Deel deze pagina

DEODORANT

De eerste deo zonder aluminium die echt werkt

Onze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% Natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie, natriumbicarbonaat en zinkoxide en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

Loveli-deodorant-mini-set-6gr-6-geuren-600x600-CROP (20211203)